Roland AIRA MX-1 | B-Stock
Cod producator: ROL189

Mixer cu 8 canale cu sequencer pentru FX-uri, butoane de transport si control al tempo-ului


2.069,00 Lei

Disponibil in 3-7 zile
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0214048307

0728320443

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


Combinand elementele unui mixer, suprafeta de control, interfata audio si efector, Roland AIRA MX-1 este conceput pentru a fi centrul nervos al echipamentului dvs de muzica electronica.
 
Cu 6 intrari analogice, 4 link-uri USB AIRA, intrari si iesiri digitale, mufe pentru send & return si capacitatea de a crea un flux de 18 canale de la si catre DAW-ul dvs, AIRA MX-1 reuneste o gama larga de surse muzicale.
 
Faderele solide si netede au fiecare cate 6 curbe de volum disponibile. Fiecare canal are un buton de ajustare Tone/Filter cu 10 tipuri de filtre, egalizatoare si izolatoare. Butoanele de Mute sunt plasate astfel incat sa beneficiati de acces foarte rapid. Monitorizarea in casti in stil DJ va permite sa mixati cu usurinta orice sursa oricand sunteti pregatit sau sa lansati track-uri pe acelasi beat. Butoane separate de volum pentru casti si pentru master impreuna cu monitorizarea nivelului, mentin nivelele ferm sub control.
 
Nu numai ca efectele suna foarte bine, ele sunt concepute pentru manipulare si sensibilitate ritmica, datorita constientizarii tempo-ului si interfetei step de tip TR. In plus fata de AUX Send pentru alimentare de efecte externe, fiecare canal are propriul Beat FX inclusiv Filter, Side Chain si Slicer. Acestea sunt aplicate folosind 16 butoane de step sequencer de tip TR precum cele care pot fi gasite pe echipamente drum machine de la Roland.

Caracteristici


  • Specificatii tehnice
  • Fadere:11
  • MIDI In/Out:Da
  • Conexiune:USB