Elektron Machinedrum SPS 1 UW + MKII
Cod producator: ELK01
Sintetizator

6.150,00 Lei

Include taxa verde in valoare de 2,38 Lei
In stoc magazin
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0214048307

0728320443

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


Machinedrum SPS-1UW+ MKII este cea mai avansata unitate de productie de ritmuri. Aceasta combina metodele de sinteza de tobe foarte flexibile cu un sampling engine. Sequencer-ul puternic este cireasa de pe tort.

Machinedrum SPS-1UW+ MKII, unde UW vine de la User Wave, este un drum machine echipat cu numeroare metode de sinteza de tobe si un sampling engine. Dar nu este vorba de un simplu beat box. Atat sunetele sintetice cat si cele bazate pe sample-uri pot fi manipulate in foarte multe moduri. In cateva secunde un sample de voce poate fi transformat intr-un sunet de toba mare. Modificati cativa parametri si un hand clap poate deveni un fus. Nu va poate limita decat propria imaginatie.

Interpretii live se pot baza pe SPS-1UW+ MKII. Captati loop-uri de pe un turntable, taiati si rearanjati un material inregistrat in timp ce adaugati efecte si filtre. Sequencer-ul ultra-flexibil permite un control total asupra tuturor sunetelor si sample-urilor. Toate in timp real.

+Drive de pe Machinedrum SPS-1UW + MKII mareste spatiul de stocare in comparatie cu modelele Machinedrum anterioare. Acesta permite stocarea interna a peste 16000 de patternuri, 8000 de kit-uri si 6000 de sample-uri.

Elektron Machinedrum - sintetizator de tobe, sequencer cu 16 track-uri de percutie, sistem de efecte cu eq pe 16 benzi, LCD 128 x 64, MIDI in/out/thru, 6 iesiri audio balansate de 1/4", 2 intrari audio de 1/4", iesire pentru casti.

Caracteristici


  • Specificatii tehnice
  • Efecte:Da
  • MIDI In/Out:Da
  • Velocity sensitive:Nu
  • Polifonie:Polifonic
  • Pad-uri:Nu
  • Aftertouch:Nu