Roland TD-11K Set
Cod producator: 412261D

Set tobe electronice + stand


3.860,76 Lei

Include taxa verde in valoare de 4,76 Lei
In stoc magazin
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0214048307

0728320443

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


Fiind imbunatatit cu tehnologia SuperNATURAL, seria TD-11K aduce in plus o experienta mai realista si mai naturala pentru tobosarii cu orice nivel de pregatire sau cu orice buget. Set-ul TD-11K + MDS-4V este ideal pentru o varietate de aplicatii printre care exersare, predare, inregistrare, performanta live si multe altele.
 
Modulul de sunet al set-ului Roland TD-11K + MDS-4V este SuperNATURAL, care ofera o performanta imbunatatita cu sunete incredibil de expresive si naturale. Kit-ul include si o varietate de alte functii precum Quick Record/Quick Play, o functie COACH, USB pentru stocarea de date MIDI/AUDIO, etc.
 
Pad-ul de cinel CY-5 pentru hi-hat dispune de o zona de cantat de 10" si miscare swing naturala. Cu ajutorul controller-ului FD-8 Hi-Hat, tobosarii pot obtine sunete de hi-hat foarte realiste cu tranzitii foarte netede intre pozitiile deschise si inchise.
 
Conceput pentru seria V-Compact, MDS-4V este cel mai bun stand de la ROLAND din punct de vedere al eficientizarii spatiului. In plus fata de design-ul sau elegant si compact, Roland MDS-4V dispune si de o bara orizontala de imbinare pozitionata exact pe centru pentru a imbunatati stabilitatea in timpul setup-urilor.
 
Natural-Feel Kick Pad KD-9 ofera o sezatie minunata, raspuns dinamic, triggering precis si o capacitate solida de a canta chiar si atunci cand se foloseste o pedala dubla.