Yamaha MY8LAKE
Cod producator: CMY8LAKE
Interfata procesare Lake

15.976,71 Lei

Include taxa verde in valoare de 0,60 Lei
Disponibil in 3-7 zile
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0728320443
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


Procesarea Lake a devenit un standard in ceea ce priveste procesarea sunetului in aplicatii de sunet live. MY8LAKE este o interfata de procesare digitala de semnal pentru consolele digitale de mixaj Yamaha dezvoltata in urma unei stranse colaborari intre Yamaha si Lake.

Puterea deplina e EQ-ului Mesa cu o curba de raspuns asimetrica , EQ-ul grafic cu interferente minime intre benzi si functiile de crossover liniar in faza (ce permit pante abrupte fara a perturba caracteristicile in faza) ofera o putere de procesare enorma si un control untuitiv si precis. In momentul folosirii interfetei MY8LAKE cu PM5D/PM5D-RH, un up-grade hardware pentru PM5D/PM5D-RH este necesar (up-grade-ul este contra cost).

Interfata de utilizator Lake Controller contribuie la o operare usoara si eficienta chiar si sub presiunea pregatirii unui show live. Yamaha MY8LAKE ofera procesare pe 8 IN/ 8 OUT (echivalent cu 2 unitati Lake LM44) in Mesa Mode in timp ce Contour Mode ofera o procesare pe 4 IN/ 12 OUT (echivalent cu 2 unitati Lake LM26). In modul Mesa, MY8-LAKE poate fi folosita pentru a oferi o egalizare a sistemului pentru mix-ul principal sau o egalizare pe canal pentru procesarea vocala. Modul Contour ofera o procesare crossover optima pentru o performanta superioara a sistemului audio, eliminand nevoia unui crossover extern sau de dispozitive de egalizare.

Caracteristici


  • Specificatii tehnice
  • Iesiri Digitale:8 AES/ EBU
  • Intrari Digitale:8 AES/ EBU
  • EQ grafic:Da
  • Numar canale:16