Despre noi

    Daca nu ati avut nevoie pana acum de produsele noastre, dati-ne voie sa ne prezentam: din aprilie 2000, firma A.V. Audio Sys S.R.L. este unic importator si dealer autorizat pentru multe brand-uri de echipamente audio profesionale. Reprezentam peste 50 de brand-uri producatoare de echipamente audio sau instrumente muzicale si suntem mandri ca am adus pentru prima oara, pe piata din Romania, echipamente de un inalt standard de calitate si servicii profesionale.

    Totul a inceput din necesitatea si pasiunea de a avea noi insine echipamente audio performante precum: placi de sunet, monitoare de studio, microfoane, software audio, controlere midi, s.a.m.d. Negasindu-le, la vremea aceea, pe piata romaneasca, ne-am gandit sa-i ajutam si pe altii sa le procure. Si asa a pornit Audio Sys.

    Am inceput cu cateva nume: M-Audio, Waves, Steinberg, Event Electronix (acum detinuta de Rode Microphones), TC Electronic, RME, Joemeek...la vremea aceea nu foarte cunoscute pe piata romaneasca, dar in plina ascensiune pe piata internationala. Le-am promovat si am crescut impreuna cu ei si astazi ne bucuram sa ii reprezentam in continuare.

    Audio Sys a crescut, brand-urile au devenit din ce in ce mai mari, au aparut alte produse interesante, astfel ca astazi acoperim o gama larga de produse audio profesionale: echipamente de studio, microfoane, controlere midi, interfete audio - placi de sunet, mixere analogice si digitale, boxe de putere, efecte, echipamente pentru DJ, recordere audio analogice si digitale, casti s.a.m.d. De asemenea, va oferim si instrumente muzicale: chitare, amplificatoare de chitare, efecte pentru chitare, piane digitale, sintetizatoare, tobe si instrumente de percutie, s.a.m.d.

    Totul a pornit din pasiunea noastra de a lucra pe echipamente profesionale. Le-am studiat, le-am incercat si am decis noi insine daca merita sa cunoasca piata din Romania sau nu. Know-how-ul fiecaruia dintre noi a participat la selectia brand-urilor pe care le reprezentam, cautand ca oferta noastra sa includa cele mai bune solutii pentru un raport optim calitate-pret.

    Si nu ne oprim aici. Expozitiile si targurile la care participam an de an ne confirma ca directia in care mergem e cea buna, ne face mai exigenti in alegerea brand-urilor cu care "defilam" si nu ne permite sa alegem echipamentele pe criterii neloiale standardului nostru de calitate.

    Am amenajat showroomul astfel incat sa permitem clientilor nostri sa testeze echipamentele intr-un mediu real de utilizare: studio audio, camera de ascultare boxe.

    Multumim ca ne vizitati, navigare placuta!