KRK Rokit 8 G4
Cod producator: RP8G4

Monitor activ 203W, bi-amplificat


1.050,00 Lei

1.300,00 Lei (-19 %)
In stoc magazin
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0728320443
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


 

 

dh5_sqpn4eQU0vDQO0paEXBhtmg3BMqAKkvoKQW6

It is ROKIT Science

ROKIT 8 G4

Noul monitor biamplificat cu difuzor de 8" de la KRK, ROKIT 8 G4 (Generatia 4) duce muzica si creativitatea la un nou nivel in aceasta industrie.

 

 

KRK ROKIT G4 Family

Timp de peste un sfert de secol, KRK a fost alegerea inginerului de sunet pentru mixarea si masterizarea producțiilor premiate în întreaga lume. În timp ce defineau o noua revolutie in domeniul inregistrarii, linia KRK ROKIT a fost pe primul loc in domeniul vanzarilor de monitoare audio din lume, inca de la înființare. Complet redefinit și reproiectat, noua linie ROKIT G4 (Generatia 4) se extinde și depășește performanța moștenită pentru care sunt cunoscute ROKIT-urile.


 

KRK ROKIT G4 - Your Creation Environment

Mediul de creatie

este locul care trebuie condiționat, astfel încât producțiile tale să se traducă bine în lumea reală. Noile monitoare ROKIT G4 cu EQ grafic si DSP si 25 de setari ajută mediul dvs. acustic, oferind în același timp noi nivele de versatilitate într-un monitor de studio.


 

EQ integrat bazat pe DSP, cu display grafic pe ecranul LCD

EQ-ul integrat bazat de DSP, cu 25 de setari ajuta la conditionarea mediului acustic, in timp ce asigura nivele noi de versatilitate intr-un monitor de studio. Setarea liniara este excelenta pentru majoritatea situatiilor, dar presetarile frecventelor joase, medii si inalte pot fi ajustate, pentru a compensa anumite detalii problematice ce pot aparea in diferite medii de sunet. Aceasta caracteristica este de asemenea excelenta atunci cand doriti un raspuns diferit al EQ-ului, cand creati muzica, respectiv cand o mixati. Aplicatia independenta KRK Audio Tools App va fi disponibila in viitorul apropiat in magazinele Google Play sau IOS App Store si va va ajuta, de asemenea, la amplasarea monitoarelor, reglarea nivelului, asistenta la ajustarea crossover-ului, nivelul subwoofer-ului, polaritate si EQ.

KRK ROKIT G4 - App

KRK ROKIT G4 - Graphic EQ


 

Woofer si Tweeter construite din Kevlar, cu grad ridicat de potrivire

Design-ul drivelelor asigura aceeasi integritate sonica de-a lungul tuturor frecventelor si reduce la minim senzatia de oboseala la ascultare, oferind în același timp o experiență auditiva incredibil de echilibrată și clară. Urmand tehnologia și moștenirea liniei de monitorizare neegalată a seriei V4, noile drivere de seria ROKIT G4 sunt construite dintr-un material foarte rigid și cu o rezistență ridicată la alunecare, recunoscut pentru redarea, de cea mai buna calitate, a sunetului.

KRK ROKIT G4 - Matching Kevlar Woofer and Tweeter


 

Incinta acustica, de inalta calitate, construita stiintific

Calitatea superioara si sofisticarea, imbinate in constructia incintei acustice a monitorului, ofera o precizie exceptionala, claritate, extensie, punch si pozitionare flexibila in incapere.

Pad-urile acustice cu spuma izolata, cu densitate mare, decupleaza monitorul de suprafata, minimizand transmiterea vibratiilor, pentru o mai buna claritate. Avand o mecanica fluida, complet adaptată la întregul sistem rezultand intr-o presiune a aerului constanta, la orice nivel de volum, creeaza un „sweet-spot” clar, larg, profund si dinamic, cu o imagine sonora incredibila si Soundstage 3D

KRK ROKIT G4 - AppKRK ROKIT G4 - Graphic EQKRK ROKIT G4 - Room Correction

KRK ROKIT G4 Back

Amplificator customizat cu limitator

 

La bază, un amplificator de putere clasa D, nou proiectat, puternic și eficient, acționează difuzoarele în mod egal și mai eficient la temperaturi scazute de funcționare și îmbunătățește integritatea audio. Un limitator Brickwall incorporat porneste automat la un nivel maxim de amplificare, pentru a mentine un sunet echilibrat, pentru a proteja sistemul si pentru a oferi o dinamica ampla si imbunatatita.

 

Cu toate ca pretul este foarte accesibil, acesta nu este principalul motivul pentru care inginerii de sunet profesionisti aleg KRK, ci mai degraba pentru rezultatele de incredere, testate in timp.

 

 • Monitor activ bi-amplificat
 • Tweeter de 1” din Glass Aramid Composite
 • Woofer 6.5" din Glass Aramid Composite
 • Forma curbata in partea din fata ce elimita distorsiunile si difractiile
 • Design cu ghidaj pentru unde pentru redarea excelenta a detaliilor sunetului
 • Peak SPL : 110dB
 • Raspuns la frecventa 42Hz - 40kHz

*Pretul este pe bucata

 • Monitor activ bi-amplificat
 • Tweeter de 1” din Glass Aramid Composite
 • Woofer 8" din Glass Aramid Composite
 • Forma curbata in partea din fata ce elimita distorsiunile si difractiile
 • Design cu ghidaj pentru unde pentru redarea excelenta a detaliilor sunetului
 • Peak SPL : 111dB
 • Raspuns la frecventa 36Hz - 40kHz

*Pretul este pe bucata