Solid State Logic Empty XRack
Cod producator: 2049
Rack pentru modulele SSL

4.798,39 Lei

Include taxa verde in valoare de 1,19 Lei
Disponibil in 3-7 zile
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0728320443
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


Folosind acelasi design al circuitului si productie ca si consolele Duality si AWS 900+, X-Rack este un sistem de rack modular cu Total Recall ce ofera sunetul clasic SSL intr-o forma unica si versatila. Fiecare carcasa X-Rack poate gazdui pana la 8 moduluri variate in orice configuratie.

Puteti construi propriul front end SuperAnalogue pentru un sistem de inregistrare, cu 2 preamplificatoare diferite (SuperAnalogue si VHD), EQ, procesare dinamica transparenta si o puternica sectiune de master. Sau puteti crea un mixer de sumare cu un mix buss pur analogic folosind 2 moduluri diferite cu intrari de linie pentru un numar mare de canale sau sa combinati surse aditionale in timpul unui mixdown cu ajutorul compresorului Stereo Bus Compressor. X-Rack ofera inregistrari analogice de cea mai buna calitate si sumare intr-o solutie perfecta configurabila pentru studio sau live.

X-Rack chassis ocupa 4 unitati intr-un rack de 19" cu alimentare de top, conexiuni MIDI IN/OUT si un port Mix Bus Link pentru conectarea in cascada a 2 unitati X-Rack. Carcasa integreaza si un sistem Total Recall capabil sa stocheze 32 de configuratii ce pot fi salvate si in format MIDI SysEX.