Celemony Melodyne 4 Editor Upgrade (Assistant)
Cod producator: 467

Software pentru editare audio - Upgrade de la versiunea Assistant

Licenta Electronica


679,00 Lei

Disponibil in 3-7 zile
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0728320443
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


Editati vocile la cea mai buna calitate sau eliminati notele gresite de pe inregistrarile de pian cu o libertate armonica si ritmica incredibile. Melodyne editor este cea mai puternica editie a familiei de produse one-track de la Celemony si ofera un spectru intreg de capabilitati ale softului premiat Melodyne.

Melodyne Editor, cu tehnologia Direct Note Access, face posibil un lucru care pana acum era considerat imposibil: accesul la note individuale intr-un material audio polifonic. Corectati notele gresite de pe inregistrari de pian, schimbati acordurile de pe un acompaniament de chitara dupa ce a avut loc inregistrarea. Doar Melodyne Editor va ofera libertatea de a lucra in asa mod cu materialul audio, permitandu-va sa faceti lucruri la care inainte nu puteati decat sa visati.

Cu Melodyne Editor puteti edita materialul audio intr-un mod intuitiv si flexibil. Pur si simplu mutati o nota audio la un alt pitch sau la o pozitie diferita. Faceti notele mai lungi sau mai scurte, mai puternice sau mai moi. Stergeti note sau acorduri sau adaugati unele noi prin copiere. Utilizati o multitudine de game, creati unele proprii sau extrageti-le din inregistrari audio.

Caracteristici


  • Specificatii tehnice
  • Educational:Nu