Steinberg WaveLab Elements 9
Cod producator: CWAVELABEL9
Software pentru editare audio

Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0728320443
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


WaveLab Elements 9 este una dintre cele mai puternice si versatile aplicatii de editare si procesare audio de pe piata si combina functionalitati oferite de mai multi producatori intr-o singura aplicatie intuitiva si flexibila. WaveLab Elements 9 ofera capabilitati stereo sample-accurate sau editari multi-track combinate cu efecte impresionante pentru sound design. Cu 3 track-uri stereo,numeroase unelte de editare si suport pentru mai multe formate de fisiere diferite, WaveLab Elements 9 este alegera ideala pentru jurnalistii de radio precum si pentru simplele sarcini de editare audio si masterizare.

Pur si simplu, eliminati zgomotul nedorit, treceti de la un continut la celalalt sau imbunatatiti claritatea discursurilor inregistrate folosind efecte bazate pe clip sau track.

Steinberg WaveLab Elements 9 nu permite doar egailzari complexe si ajustari dinamice; pe langa instrumente ca Sonnox DeNoiser, DeClicker si DeBuzzer, acesta ofera si ultima tehnologie de corectie disponibila pe piata.

WaveLab Elements 9 ofera mai mult de 25 de plugin-uri de efecte ce va permit sa imbunatatiti calitatea materialului audio sau sa-i modificati caracterul. MasterRig consta in 5 elemente: EQ, Compressor, Limiter, Saturator si Imager ce pot fi aranjate cu usurinta pentru a crea un lant independent de efecte audio de inalra calitate.

Caracteristici


  • Specificatii tehnice
  • Educational:Nu
  • Tip software:Editor
  • Compatibilitate:Windows, Mac