Steinberg WaveLab Pro 9 Educational Edition
Cod producator: CWAVELAB9EE

Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0214048307

0728320443

Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


WaveLab Pro 9 Educational Edition introduce o noua interfata de utilizator revolutionara ce permite un flux de lucru extrem de rapid si comod. Noua interfata contine o zona centrala ce incorporeaza cele mai des folosite functii si afisajul formei de unda. Unealta de mai sus ofera toate afisajele de contorizare, functii de corectare erori si include optiuni aditionale.

WaveLab Pro 9 Educational Edition va permite sa va adaptati formatul nevoilor dumneavoastra individuale, oferind un sistem de tip 'docking" usor de folosit inclusiv setari pentru transparenta ferestrei si pentru comportamentul de glisare al ferestrei.

Steinberg WaveLab Pro 9 Educational Edition introduce un nou concept de proiect bazat pe File Groups. Acest lucru va permite sa grupati o multime de fisiere audio singulare si rezultatul Audio Montage (in care fisierele unice sunt mai apoi compuse) intr-un singur cadru - File Group.

In scopul de a tine evidenta chiar si a celor mai mari proiecte de masterizare, Project Manager va afiseaza intreaga structura a proiectului in forma unui arbore inclusiv grupurile de fisier (File Groups), fisierele audio si montajele audio (Audio Montages) pe care le contin.

Caracteristici


  • Specificatii tehnice
  • Educational:Da
  • Tip software:Editor
  • Compatibilitate:Windows, Mac