Nuage NCS500-CT
Cod producator: CNCS500CT

Suprafata de control pentru masterizare si editare eficienta Nuendo


54.687,31 Lei

Include taxa verde in valoare de 4,76 Lei
Disponibil in 3-7 zile
Adauga la wishist-->
Alerta pret
Comenzi telefonice: 0728320443
Plateste online prin card
Plateste in rate fara dobanda prin
Bonus card de la Garanti

Descriere produs


Tot ce este nevoie pentru o editare Nuendo rapida si eficienta este acum valabila si foarte usor de abordat. Sectiunea de control si layout-ul au fost in mare parte influentate de feedback-ul din domeniu, oferind utilizatorilor ce au nevoie si unde au nevoie, mai degraba decat un amestec de clopote inutile si fluiere. Interfata este directa, intuitiva, gata pregatita pentru a face o treaba excelenta de o calitate si productivitate superlative.
 
Yamaha NCS500-CT dispune de un afisaj cu touch screen, 8 butoane multifunctionale sensibile la atingere, control direct EQ, dinamica, plugin-uri, feedback vizual, un jog wheel de mare rezolutie si o sectiune customizata de utilizator. Atunci cand este folosita cu una sau mai multe console Nuage Fader (NCS500-FD), display-ul afiseaza de asemenea si parametrii selectati ai consolei NCS500-FD, iar butoanele multifunctionale functioneaza in acelasi mod ca si cei ai consolei NCS500-FD pentru o operare consistenta de-a lungul oricarei combinatii de componente. Yamaha NCS500-CT se poate extinde cu pana la 3 unitati NCS500-FD.
 
Sectiunea de butoane de Transport este esentiala pentru majoritatea proceselor de editare, astfel incat acestea sunt plasate strategic chiar deasupra jog wheel-ului unde opeeatorul poate manipula cu usurinta pe amandoua cu un minim de efort al mainilor. Sectiunea de CONTROL ROOM ce ofera acces la functiile de monitorizare Nuendo Control Room, MONITOR SOURCE precum si sectiunile CUE sunt de asemenea localizate la indemana deasupra butoanelor de transport organizate inteligent si grupate pentru a obtine asftel o operatie rapida, eficienta si fara erori.
 

Caracteristici


  • Specificatii tehnice
  • Jog Wheel:Da
  • Sectiune Monitorizare:Da
  • Butoane Transport:Da
  • Compatibilitate:Mac, Windows