021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)
Tascam TH-02

Tascam TH-02

Descriere scurta

Casti monitorizare

021 404 8307
0728 320 443
135,00 lei

Produsul poate fi disponibil in 3-5 zile
 • Pretul include timbrul verde in valoare de 0,60 lei
 • pretul include TVA
 • pret de livrare, oriunde in tara: 24 lei

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

Casti monitorizareNoile casti TH-02 cu spatele inchis, ofera sunetul pe care trebuie sa il auzi la un pret atat de scazut incat nu il poti ingnora. Sensibilitatea si raspunsul in frecventa al castilor TH-02 ofera un sunet clar si echilibrat pentru a se potrivii cu toate melodiile preferate, indiferent de gen sau aplicatia de redare. Aceste casti de inalta performanta produc inalte impecabile, medii clare si joase bogate, exact in punctele in care alte casti te fac sa iti doresti mai mult. Dispundand de 2 pad-uri pentru urechi si bentita captusita, castile TH-02 pot fi folosite confortabil timp indelungat. Ambele casti se rotesc 90˚, lucru care iti permite sa asculti muzica preferata sau sa lucrezi in domeniul audio ore intregi fara sa obosesti.

 • Design pliabil pentru transport usor
 • bentita captusita si casti cu pad-uri pentru confort
 • Closed back
 • Sunet clar, cu raspuns bogat al frecventelor joase si frecvente inalte clare
 • Adaptor jack 1/8 – ¼
 • diametru driver: 50 mm
 • impendata: 32 Ohm
 • Sensibilitate: 98 dB ± 3dB
 • Raspuns in frecventa: 18Hz – 22kHz
 • Putere maxima de intrare: 600mW

 

Raspuns in Frecventa 18Hz – 22kHz
Impedanta 32 Ohm
Tip casti closed-back
Fir detasabil Nu
Lungime Cablu 3 m
Putere casti 600 mW

Opiniile clientilor despre TH-02, de la Tascam:

Rating general: 12345 (10 din 10, 1 voturi)

Dani Cojocaru (Brasov)
11.09.2016 17:58
12345
Pro: Am intarziat un pic cu review-ul dar e aici :D

Castile le am de cel putin 2 luni si pot sa spun ca-si merita banii.

1. Constructia - suficient de solida incat sa nu se rupa dupa prima cazatura pe covor sau parchet si suficient de flexibila incat sa poti sa le dai jos de pe cap+ pliabile in caz ca vrei sa le pui intr-o geanta cand pleci in vacanta, eu le tin in jurul gatului.

2. Sunet - minim si maxim foarte bun, daca le conectezi la un smartphone o sa se auda suficient, laptop mai tare, sistem 6+1 si mai tari si tot asa.
Bass-ul e decent, incat sa-l simti si sa nu-ti sparga timpanul.
Sunetul e clar si nu se intrerupe.

3. Cablul e mai mult decat suficient, eu il tin innodat pentru ca e prea mare, mufa de la cablul care intra in casti e cam ieftina dar n-am avut probleme cu ea.

5. Stau pe urechi foarte bine, la inceput o sa va doara urechile daca le tineti mai mult de 30 de minute din cauza pernelor/cupelor destul de tari, dar in timp se formeaza pe ureche.

TL;DR - raport calitate pret excelent, sunet clar, bass decent, comfortabile dupa ceva timp de uz, constructie flexibila de calitate.
Contra: Deocamdata nimic, as spune bass-ul dar pentru mine e suficient.
Autorul a cumparat acest produs de la Audio Sys.

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier
   

 

Alti clienti au mai cumparat: