021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)

RME Fireface UFX Promo

Produsul nu mai este activ in oferta Audio Sys

Iti recomandam alte produse similare din categoria Interfete Audio USB sau de la producatorul RME.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021 404 8307 / 0728 320 443.

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

Interfata audio USB sau Firewire#switch2RME - Economisesti 20% la Fireface UFX daca ne aduci la schimb o interfata audio veche (orice brand).

Promotie valabila pana pe 15 Ianuarie 2017

Fireface UFX este noua interfata audio premium de la RME cu 60 de canale audio (30 in/30 out), preamplificatoare de top controlate digital, convertoare de referinta in domeniu si capacitatea de a opera la 192 kHz.

Interfata ofera conexiuni atat pe USB cat si pe FireWire cu o latenta extrem de redusa in combinatie cu driverele RME recunoscute pentru stabilitatea lor. Metoda inteligenta SteadyClock reduce efectele de jitter indiferent de calitatea semnalului extern de ceas. Versatil in modul de sine statator, sistem unic DIGICheck de analiza a sunetului, DURec - interfata audio se poate utilizata ca un recorder digital (informatia inregistrata poate fi stocata direct pe un stick USB), ecranul color de mare rezolutie ofera acces direct la functionalitatile sale, ICC (Control Inteligent al Ceasului) nu doar afiseaza statutul ceasului, dar si retine ultima rata de semplare valida in cazul in care se pierde semnalul de la ceasul sursa. Pe langa aceste functionalitati, interfata audio ofera si un mixer digital, denumit TotalMix FX, cu eq si efecte de compresie si reverb.

RME nu face rabat de la calitatea sunetului, iar Fireface UFX nu este o exceptie. Ca orice produs RME, interfata are un design analog al circuitelor si chip-uri de conversie AD/DA de inalta performanta, facand ca toate intrarile si iesirile TRS si XLR si iesirile de casti sa aiba valori ale distorsiunii si zgomotului incredibil de mici.

Pentru o utilizare mai facila in studio, RME Fireface UFX ofera un slot pentru conectarea unui RME Remote Control (disponibil optional).

RME Fireface UFX - interfata audio cu conexiune USB si firewire, 30 canale I/O, 12x Analog I/O, 4 preamplificatoare de microfon/instrument, 1 AES/EBU I/O, 2 canale ADAT I/O (sau 1 canal ADAT I/O si 1, canal SPDIF I/O optic), 1 WordClock I/O, 2 canale MIDI I/O.

Conexiune USB, Firewire
Compatibilitate Windows, Mac
Sample rate maxim 192
Numar biti maxim 24
Preamplificatoare de microfon 4
Phantom power Da
Intrari de instrument 4
Intrari simultane 30
Iesiri simultane 30
Intrari analogice 12
Iesiri analogice 12
Intrari digitale 18
Iesiri digitale 18
Iesiri casti 2
Numar canale 60
Intrari RCA Nu
Intrari TRS 8
Intrari XLR 4
Intrare USB Da
Raport semnal/zgomot 112
Iesiri Word Clock Da
Intrari Word Clock Da
MIDI In/Out Da
EQ Da
Compresor Da
Procesor Intern de Efecte Da
Software Inclus Total Mix

Produsul nu are deocamdata recenzii!

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier
   

 

Produse similare:

×
Aboneaza-te la newsletter
Like us