021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)

Antelope Audio Orion 32+

Descriere scurta

Interfata audio USB cu conexiune Thunderbolt, 32 canale

021 404 8307
0728 320 443
13.949,38 lei

Contactati-ne pentru disponibilitate.
 • pretul include TVA
 • pret de livrare, oriunde in tara: 24 lei

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

Interfata audio USB cu conexiune Thunderbolt, 32 canaleOrion 32+ este succesorul primului convertor AD/ DA cu 32 de canale din lume, oferind acum o gama mai larga de conexiuni precum Thunderbolt, MADI si USB. Conectivitatea digitala este completata de asemenea de ADAT si S/PDIF.
 
Antelope Audio Orion 32+ dispune de efecte de chitare FPGA, fiind alegerea de top a chitaristilor profesionisti care sunt in cautarea unui ton perfect. Orion 32+ ofera o conectivitate fara precedent la orice DAW si permite un streaming simultan cu latenta scazuta a 32 de canale de continut audio cu o rezolutie de 24 biti/ 192 kHz.
 
Interfata este echipata de asemenea cu conversie AD/ DA completata de tehnologia Antelope de 64 biti AFC (Acoustically Focused Clocking) pentru gestionarea jitter-ului.
 
 • Convertor AD/ DA compact cu 32 de canale
 • Acoustically Focused Clocking 64 biti (AFC) cu intrare M10 Atomic
 • Ghid de rutare prietenos incorporat si aplicatie de control al mixului cu latenta zero, disponibil pentru Windows si Mac OS X
 • Transmite pana la 32 de canale audio digitale la rezolutie de 192kHz catre si de la computer prin intermediu unui chip USB custom
 • Ofera pana la 32 de canael audio digitale cu rezolutie de pana la 96kHz prin conexiune I/O MADI cu fibra optica
 • Compatibilitatea Core Audio ofera pana la 24 de canale de inregistrare pe iPad (este necesar Camera Connection Kit – vanduta separat)
 • Inlantuirea MADI va permite sa combinati 2 sisteme Orion 32 pentru obtinerea unui sistem cu 64 de canale
 • Toate conexiunile analogice sunt simplificate datorita a 8 conectori D-sub standard cu 25 pini
 • 4 conexiuni optice ADAT iti ofera 16 canale I/O suplimentare
 • 2 canale I/O S/PDIF pentru echipamente externe suplimentare
 • 4 iesiri Word Clock
 • 1 intrare Word Clock
 • 5 preseturi permit reapelarea rapida si usoara a setarilor preferate
 • 1U Rack space
 • Consumul de energie de 15 W nu genereaza practic deloc caldura
 • Conectivitate USB, MADI si Thunderbolt

Conexiune Thunderbolt
Compatibilitate MAC/ Windows
Sample rate maxim 192 kHz
Numar biti maxim 24
Phantom power Da
Intrari de instrument 12
Intrari analogice 32
Iesiri analogice 32
Intrari digitale 4
Iesiri digitale 4
Iesiri casti 2
Numar canale 32
Intrare USB Da
Iesiri Word Clock Da
Intrari Word Clock Da
MIDI In/Out Nu
Inserturi 2
EQ Nu
Compresor Nu
Buss Powered Alimentare

Produsul nu are deocamdata recenzii!

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier
   

 

×
Aboneaza-te la newsletter
Like us