021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)
DAS Audio AERO-12A

DAS Audio AERO-12A

Descriere scurta
2-Way Line Array, 500 W, 1 X 12" + 100 W Driver

021 404 8307
0728 320 443
N/A
Produsul este disponibil la comanda.
  • Pretul include timbrul verde in valoare de 4,76 lei
  • pretul include TVA
  • pret de livrare, oriunde in tara: 24 lei

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

2-Way Line Array, 500 W, 1 X 12" + 100 W Driver

- Powered two-way, mid-high line array module
- Two channel amplifier 500 W LF + 100 W HF 3rd generation Class D
- One 12″ loudspeaker with neodymium magnetic assembly
- M-75N Neodymium compression driver with 1.5″ exit
- SERPIS high frequency plane wave generator
- Captive rigging system integrated in the cabinet design

The Aero 12A compact line array system joins the Aero Series2 family of professional sound touring products. The system incorporates an impressive battery of high tech features that take compact line array systems to an unprecedented level of performance.

The two-way amplifier design of the Aero 12A sets a new industry benchmark in audio performance, efficiency and power density. The 600 W amplifier provides extended bandwidth, improved dynamic range and exceptionally low distortion. Impressively compact in size and light in weight, its high power density of over 20 W per cubic inch promotes an amplifier design that requires much less space, reducing the overall cabinet size and in turn, the total cabinet weight-an important attribute for flown systems. Signal processing is accomplished by way of a powerful 24 bit DSP providing unparalleled control over critical signal parameters. Digital Finite Impulse Response (FIR) filters are used in the signal processing of the Aero 12A.

The Aero 12A incorporates a D.A.S. 12LN4C, 12″ low frequency transducer employing a 75 mm (3″) voice coil and neodymium magnet motor assembly. High frequency reproduction relies on the exceptional characteristics of the new D.A.S. M-75N neodymium compression driver designed for use in applications where high SPL and low distortion are required. A pure titanium diaphragm featuring a 75 mm copper-clad, aluminium flat-wire voice coil yields high sensitivity, low distortion and extended frequency response.

The easily portable and rugged enclosure is manufactured using birch plywood and finished with a durable black paint. The captive rigging system splay angles range from 0º to 10º and can be adjusted in 0.5º increments from 0º to 3º and 1º increments from 3º to 10 º allowing a wide range of column curvatures to be accomplished.

Nominal HF Amplifier Power100 W
Nominal MF Amplifier Power500 W
Frequency Range (-10 dB)63 Hz-20 kHz
Rated Peak SPL at 1 m134 dB
Horizontal Coverage (-6 dB)90º Nominal
Vertical CoverageSplay Dependent
Enclosure MaterialBirch Plywood
Color/FinishBlack/Paint
ConnectorsInput: Female XLR
Loop Thru: Male XLR
AC Input: powerCON
AC Output: powerCON
AC Requirements115 V, 50 Hz/60 Hz
230 V, 50 Hz/60 Hz
Current Draw (1/3 power @ 230 V)1.7A
Dimensions (H x W x D)31.6 x 68.8 x 38.5 cm
12.4 x 27 x 15.2 in
Weight27 kg (59.4 lb)

Tip Satelit

Produsul nu are deocamdata recenzii!

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier
   

 

×
Aboneaza-te la newsletter
Like us