021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)
DAS Audio AERO-20A

DAS Audio AERO-20A

Descriere scurta
2-Way Line Array 800 + 400 Class D Amp, 1 X 12" With Dasnet Audio Management

021 404 8307
0728 320 443
N/A
Produsul este disponibil la comanda.
  • Pretul include timbrul verde in valoare de 4,76 lei
  • pretul include TVA
  • pret de livrare, oriunde in tara: 24 lei

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

2-Way Line Array 800 + 400 Class D Amp, 1 X 12" With Dasnet Audio Management

– New 800 W LF + 400 W HF Class D amplifier
– DASnet™ remote monitoring and control capable
– New quick-rig system for easy rigging/stacking
– New 12AN4 loudspeaker
– Improved M-75N compression driver
– New purpose designed HF waveguide
– Improved overall performance and higher SPL

The Aero 20A is a compact line array system which incorporates the ALAS™ philosophy and draws from the astounding success of the “all purpose” capabilities of the Aero 12A, launched in 2009. The powered Aero 20A incorporates D.A.S.´s latest technical achievements in transducer design, power electronics and system management.

The low-mid range incorporates a new D.A.S. 12″ loudspeaker optimized to provide high output and reliability. A light aluminum voice coil bonded to a new fiberglass reinforced cone, an optimized magnet circuit, and a new suspension design have contributed significantly to the exceptional performance of the 12AN4 in terms of distortion, power handling and maximum SPL.

High frequency response relies on a compression driver-waveguide assembly developed for the Aero 20A. The M-75N compression driver employs a powerful neodymium magnet  structure, a titanium diaphragm and 75 mm (3″) voice coil. A reengineered mounting system which tightens internal tolerances along with a new shorting ring design have increased the power handling capacity of the driver. The M-75N is attached to a new aluminum waveguide that has been designed to be free of resonances and provide a natural sound.

The Aero 20A is constructed using birch plywood and finished with the ISO-flex coating offering excellent protection and durability. Two injected aluminum assemblies attached to the front of the cabinet comprise the high frequency waveguide and the carrier for the 12” woofer. The assemblies also dissipate heat from the components, controlling power compression. An injected aluminum heat sink housing the amplifier and related electronics is attached to the rear of the cabinet.

A new captive rigging mechanism enhances ease-of-use by allowing angle selection to be made while stacked on the transport dolly. A locking system can be triggered securing angles between adjacent enclosures during the stacking and lifting procedures. Safe rigging and precise aiming is achieved thanks to the AX rigging system and low-profile fly-bar that reduces the space needed between the upper rigging point and the top of the array.

The Aero 20A provides the high performance live sound market with a cutting-edge product. Delivering outstanding sonic quality, user friendliness and durability, the Aero 20A reinforces D.A.S.´s reputation for products built to perform flawlessly throughout years of life on the road.

Nominal HF Amplifier Power400 W
Nominal LF Amplifier Power800 W
Frequency Range (-10 dB)60 Hz-20 kHz
Rated Peak SPL at 1 m136 dB
Horizontal Coverage (-6 dB)90º Nominal
Vertical CoverageSplay Dependent
Enclosure MaterialBirch Plywood
Color/FinishBlack/ISO-flex Coating
ConnectorsInput: Female XLR
Loop Thru: Male XLR
DASnet Input: etherCON
DASnet LOOP THRU:etherCON
AC Input: powerCON TRUE1
AC Output: powerCON TRUE1
AC Requirements3.6 A, 115 V, 50 Hz/60 Hz
1.8 A, 230 V, 50 Hz/60 Hz
Dimensions (H x W x D)31.7 x 64.7 44.3 cm
12.4 x 25.2 x 17.3 in
Weight34.5 kg (75.9 lb)

Tip Satelit

Produsul nu are deocamdata recenzii!

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier