021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)

DAS Audio AERO-40A

Descriere scurta
3-Way, 2kw, 1x12" + 1x8" + 2 Drivers With Dasnet Audio Management

021 404 8307
0728 320 443
N/A
Produsul este disponibil la comanda.
  • Pretul include timbrul verde in valoare de 4,76 lei
  • pretul include TVA
  • pret de livrare, oriunde in tara: 24 lei

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

3-Way, 2kw, 1x12" + 1x8" + 2 Drivers With Dasnet Audio Management

- Advanced Line Array System ALAS
- Powered, three-way configuration
- Class D power amplifier 1000 W LF + 500 W MF + 500 W HF
- Powerful DSP with Brickwall FIR Filters
- Remote monitoring and control via DASnet™
- One 12″ loudspeaker with neodymium magnetic assembly
- One 8″ loudspeaker with neodymium magnetic assembly
- Twin M-75N Neodymium compression driver with 1.5″ exit
- New SERPIS BPS-2912 high frequency plane wave generator

The Aero 40A is a 3-way powered line array system which incorporates connectivity for remote monitoring and control. The unique configuration of the Aero 40A Advanced Line Array System (ALAS™) incorporates a rear-loaded 12” transducer in a bass-horn configuration for low-end reproduction. The mid-range is handled by an new 8” transducer developed specifically for the Aero 40A. High frequency reproduction relies on two D.A.S. M-75N compression drivers attached to a new BPS-2912 waveguide.

The three channel, high efficiency Class D amplifier design is equipped with a switch mode power supply (SMPS) and a comprehensive protection package for both the amplifier as well as the components. Channel one powers the low frequency way, channel two the mid-range with channel three powering the high frequency drivers. The Aero 40A incorporates the latest in digital signal processors. Brick wall FIR filters provide perfect alignment between ways achieving exceptionally uniform coverage all the way down to the crossover point.

Top-of-the-line AD/DA converters have been employed allowing for significant improvements in dynamics, lower distortion and ultra-low noise levels. Remote monitoring and control is provided by way of DASnet™, the audio management application for D.A.S. powered cabinets and processors which offers users instant and intuitive view of the system status as well as control over a range of parameters of a single cabinet or a network of them.

The Aero 40A has been constructed using birch plywood and finished with the ISO-Flex black paint it offers excellent protection and durability. Three individual assemblies comprising the high frequency waveguide, the horn device for the 8” mid-range and the carrier for the 12” woofer are made from injection molded aluminum and attached to the front of the cabinet. A two-piece injected aluminium heat sink housing the amplifier and related electronics is attached to the rear of the cabinet. To provide both strength and resistance to corrosion, stainless steel has been used for the fasteners and major parts of the new rigging system.

Nominal HF Amplifier Power500 W
Nominal MF Amplifier Power500 W
Nominal LF Amplifier Power1000 W
Frequency Range (-10 dB)60 Hz-20 kHz
Rated Peak SPL at 1 m138 db
Horizontal Coverage (-6 dB)90º Nominal
Vertical CoverageSplay Dependent
Enclosure MaterialBirch Plywood
Color/FinishBlack/ISO-Flex Paint
ConnectorsInput: Female XLR
Loop Thru: Male XLR
DASnet Input: RJ45
DASnet LOOP THRU:RJ45
AC Input: powerCON TRUE
AC Output: powerCON TRUE 1
AC Requirements115 V, 50 Hz/60 Hz
230 V, 50 Hz/60 Hz
Current Draw (1/3 power @ 230 V)3.0 A
Dimensions (H x W x D)31.5 x 94.2 x 40 cm
12.4 x 37.1 x 15.75 in
Weight68 kg (149.6 lb)

Tip Satelit

Produsul nu are deocamdata recenzii!

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier