021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)
AMS-Neve Genesys Black G96 console

AMS-Neve Genesys Black G96 console

Descriere scurta

Genesys Black G96 console (64 faders, 48 analogue channels & integrated DAW display)

021 404 8307
0728 320 443
N/A
Produsul este disponibil la comanda.
 • Pretul include timbrul verde in valoare de 4,76 lei
 • pretul include TVA
 • pret de livrare, oriunde in tara: 24 lei

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

Genesys Black G96 console (64 faders, 48 analogue channels & integrated DAW display)The Neve Genesys Black is a digitally controlled analogue recording console with total integration with the studio environment and the digital audio workstations of your choice.

Including legendary microphone preamplifiers and highly revered analogue circuit design, the extensive digital control and connectivity puts Genesys Black at the creative heart of your studio.

To start, Genesys Black offers 8 channels of 1073 mic/line preamps, 16-channels DAW/Tape monitoring, hands-on DAW control for Pro Tools, Nuendo and more, 8 channels of Neve digitally controlled analogue 4-band EQ, (optional) 8 channels of Neve digitally controlled analogue VCA dynamics and channel A/D/D/A conversion via MADI, AES and FireWire formats.

A central touch screen, 6 auxiliary buses, 8 group buses, 2 main outputs, 4 effects returns, comprehensive metering, 5.1 monitoring, 2 cue mixes, talkback services and an integrated footprint with internal power supply provides all the power you need.
Genesys Black, hand-built in our UK factory, combines superb analogue design and true Neve preamp circuitry with hands-on DAW control and connectivity for Pro Tools, etc. And it’s modular, meaning you don’t have to wait until you can afford the full 32-fader system to become a Neve-equipped studio. In its basic 8-channel configuration you get 8 channels of mic/line preamps plus 16 channels of DAW control and 16-channel analogue summing at mixdown. And eight auxiliary buses, and eight group buses. And 5.1 monitoring.

There’s a ‘classic Neve’ look and feel to the controls, but take a closer look and you’ll see they’re ultra modern too: every switch is ‘soft’. The benefits go far beyond letting you customize your set up to suit the way you work. It also means every routing decision and every switch setting can be saved and instantaneously reset. Add the legendary sounding Neve analogue EQ and optional dynamics cassettes and you can instantly recall these settings too. Just think of the reconfiguration time that saves when you’re juggling multiple projects in your studio.

Base Configuration

 • 8 channels of Neve 1073 mic pre/line amplifiers
 • 16 channel DAW monitoring
 • Dedicated DAW control section w/ touch display
 • Total Reset & Total Recall
 • Motorised Analogue/DAW control faders
 • 8 channels of Neve 88R-style, 4-band EQ
 • 8 channels of A/D/D/A (FireWire/AES/MADI)
 • 6 Auxes (4 mono and 2 stereo) 
 • 8 groups, 2 main outs
 • 4 stereo effects returns
 • Channel, DAW, 8t, 2t and monitor metering
 • 5.1 mixing & monitoring
 • 2 cue mixes
 • Full talkback capability
 • Internal PSU
 • USB stick store, load & reset
  
 

Momentan nu exista specificatii pentru acest produs!

Produsul nu are deocamdata recenzii!

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier
   

 

×
Aboneaza-te la newsletter
Like us