021 404 8307
0728 320 443
Program: 10.00 - 19.00 (L-V)
Universal Audio UAD-2 Satellite Quad Custom

Universal Audio UAD-2 Satellite Quad Custom

Descriere scurta

Placa DSP

021 404 8307
0728 320 443
4.624,38 lei

Produsul poate fi disponibil in 3-5 zile
  • Pretul include timbrul verde in valoare de 2,38 lei
  • pretul include TVA
  • pret de livrare, oriunde in tara: 24 lei

Vrem sa fii multumit

Pretuim fiecare client si ne dam silinta ca fiecare colet sa ajunga la destinatie fara probleme. Livram rapid si ne straduim ca fiecare produs sa aiba un pret corect pentru tine.

Pentru a afla mai multe despre modul in care livram produsele mergi pe pagina de termeni si conditii

Placa DSP 

Universal Audio UAD-2 Satellite QUAD – Accelerator DSP extern pentru Mac, compatibil cu anumite modele Imac, MacBook Pro si mini Mac, suport VST, AU si RTAS,4 procesoare SHARC, voucher de 50$ pentru UAD Shop.

UAD-2 Satellite QUAD CUSTOM pune cele mai bune plug-in-uri de emulare analog la dispozitia utilizatorilor de Mac cu FireWire 800 si FireWire 400, incluzand Intel iMac-uri, MacBook Pro si mini Mac. In dezvolatarea plug-in-urilor UAD-2, inginerii de la Universal Audio au Lucrat cu producatorii de hardware de talie internationala, folosind scheme exacte, unitati de top si urechi cu experienta, pentru a da mixurilor tale toata caldura si armonicile inregistrarilor analog clasice. Realizat cu patru procesoare SHARC, UAD-2 Satellite QUAD CUSTOM iti permite sa rulezi mixuri complexe, fara sa folosesti resursele computerului gazda.

Echipat cu LA-2A si  1176LN Compressor/Limiters si plug-in-urile EQ Pultec EQP-1A, plus inca trei plug-in-uri la alegere UAD-2 Satellite QUAD CUSTOM ofera o calitate a sunetului vintage si bogata imediat dupa instalare. Bineinteles, UAD-2 Satellite QUAD permite accesul via FireWire la biblioteca completa de plug-in-uri AUD Powered, incuzand Studer, SSL, Manley, Empirical Labs, Neve, Roland, BOSS, EMT< Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Lexicon, Pultec SPL si multe altele (vandute separat).

Compatibil cu anumite modele de iMac si MacBook Pro, cu suport pentru VST, Audio Units si RTAS, UAD-2 Satellite QUAD dispune de o compatibilitate mare. Fie ca folosesti Pro Tools, Cubase, Nuendo, Logic Pro,Digital Performer si multe altele, plug-in-urile UAD-2 pot da caracterul si calitatea hardwarelor clasive mixului tau. Instaleaza software-ul, conecteaza unitatea la un port FireWire 800 sau 400 disponibil, porneste-l si este gata de mix.

Dezvoltat de o echipa formata din cei mai buni ingineri din domeniu si sustinuta de cele mai recente software-uri si plug-in-uri, UAD-2 este platforma de procesare aleasa de cei mai multi muzicieni de top din lume, producatori si ingineri.

Caracterstici principale:

  • Accelerator DSP extern
  • Conexiune FireWire 800 si 400
  • 4 procesoare SHARC
  • Acceseaza bibloteca completa de plug-in-uri UAD – Manley, Empirical Labs, Neve, Roland, Boss, EMT, Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Pultec, SPL, Teletronix si multe altele (vandute separat).
  • Procesare a mixului completa in Pro Tools, Logic, Cubase, Nuendo, Performer, samd, fara sa foloseasca resursele computerului gazda

Etichete: ProAudio

Momentan nu exista specificatii pentru acest produs!

Produsul nu are deocamdata recenzii!

  In cazul in care doriti returnarea produsului pentru ca nu corespunde cu cel dorit de dumneavoastra, o puteti face in urmatoarele conditii:

- notificarea intentiei de retur se va face prin completarea si transmiterea formularului de retur la adresa sales@audiosys.ro

- returnarea se poate face in maxim 14 de zile de la data primirii produselor achizitionate, iar in cazul prestarilor de servicii de la data semnarii contractului.

- returnarea produselor este acceptata doar pentru persoanele fizice si numai pentru achizitiile la distanta.

- produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele intacte, fara niciun fel de uzura fizica sau tehnica.

- returnarea produselor se va face la sediul firmei din Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la aceeasi adresa.

- la primirea produsului returnat se va exercita o analiza amanuntita asupra starii fizice si de functionare, iar in urma analizei se va intocmi un proces verbal de retur.

- produsele returnate vor fi insotite de documentele de achizitie si certificatele de garantie.

- daca toate conditiile sunt indeplinite cumulat, se vor returna sumele achitate de catre client, in termen de 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, impreuna cu facturile fiscale de stornare si alte documente necesare, dupa cum este cazul.

- sumele vor fi returnate prin intermediul unui virament bancar in contul clientului.

- daca produsele returnate si ambalajele originale ale acestora nu sunt in stare buna fizica si de functionare, acestea nu se vor putea returna.

- dupa returnarea produsului puteti opta fie pentru returnarea sumei integrale, returnarea unei sume partiale si inlocuirea cu un produs mai ieftin sau inlocuirea cu un produs mai scump si achitarea sumei ca diferenta.

- in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- costurile returnarii produselor vor fi suportate de catre Client.

- dacaƒ costul transportului de returnare este mai mic decat cel al valorii de returnat s™i clientul a optat pentru transportul cu "plata la destinaț›ie", acest cost se va scade din valoarea de returnat.

- nu se acceptă trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravaloarea de returnat). Produsele mai întai vor fi verificate de catre Audiosys.

- produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare: ricarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

 

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- produsul a fost adus pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Cumparator si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti, conform contractului de vanzare-cumparare intocmit la momentul comenzii. Vanzatorul il va informa pe Cumparator despre produsele comandate care constituie Comanda Speciala.)

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat.

- Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

- Echipamente ale caror consumabile au fost desigilate.

- Licentele (Keylock) activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop).

- Software-uri sau produse care conțin licențe de software care au fost desigilate și/sau instalate astfel ca reinstalarea lor sa nu mai fie valabila.

 

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele se pot achizitiona direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504 sau prin intermediul unui curier, contra cost.

 

 

 Plata produselor achizitionate se poate efectua:

- on-line, direct de pe site-ul companiei.

- in numerar, la achizitionarea produselor direct de la sediul firmei: Str. Vasile Lascar, Nr. 62, Demisol, Sector 2, Bucuresti, cod postal 020504.

- prin virament bancar, in contul: RO06UGBI0000482006774RON, deschis la Garanti Bank, sucursala Rahova.

- prin ramburs, daca produsul se achizitioneaza prin intermediul unui curier
   

 

×
Aboneaza-te la newsletter
Like us